Det samarbejdende godstransportsystem - Svane, Jakob; Henriques, Michael; Kronbak, Jakob; Brix, Jens W. (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2008)
Det samarbejdende godstransportssystem halter i Danmark sammenlignet med de lande i EU som vi normalt sammenligner os med. Transitgods er stærkt voksende og også Infrastrukturkommissionens rapport har tydeligt vist de markante udfordringer transportsystemet står over for.