Banedanmarks Prioriteringsproces - Madsen, Marie Louise; Nordentoft, Kristian; Bacher, Dorte-Lene (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2009)
Banedanmarks Prioriteringsproces er den proces der sikrer en central, ensartet og gennemsigtig prioritering af hvilke vedligeholdelsesbehov der skal udføres, prioriteringen foregår på ca. 30 % af Banedanmarks samlede vedligeholdelsesbudget.