Letbaner i danske byer - Bay, Helge; Kjærgaard, Erik (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2009)
Beslutningerne tøver, men der er spændende muligheder for at forbedre bymiljøerne i de store og mellemstore byer i Danmark ved at etablere letbaner. Letbaner giver en naturlig mulighed for at omdanne byerne så mere af byernes areal bruges til kollektiv trafik.