Den gamle landevej og de nye muligheder: En undersøgelse af hovedvejes betydning og potentialer for det byggede miljø efter motorvejsnetværkets sejr - Jensen, Ole B. (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2009)
Paperet retter fokus på de muligheder og problemer som opstår når tilstedeværelsen af motorveje medfører nedgradering af tidligere hovedlandeveje til mindre brugte infrastrukturer. I lyset af nyere Belgisk forskning rettes søgelyset på A10 landevejen.