Dybdeanalyse af trafikulykker: HVU’s metode - Reiff, Lars Klit (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2009)
I oplægget gennemgås HVUs arbejdsprocedure og undersøgelsesmetode. Der lægges særlig vægt på en gennemgang af elementerne i analysen af hændelsesforløbet i den enkelte ulykke.