Med tog, bus og færge – beskrivelser af opgaver og roller i den kollektive trafiksektor i dag - Sværke, Helen; Arhenius, Signe (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2010)
Trafikstyrelsen har udarbejdet en bog med beskrivelser af den kollektive trafiksektors opgaver for perioden år 2000 og frem til i dag. Bogens formål er at skabe klarhed over opgaver og rollefordeling i den kollektive trafik samt at give et tværsnit af trafikken, som den forløber i dag. Bogen indeholder kapitler om efterspørgslen efter den kollektive trafik, de miljømæssige, organisatoriske og økonomiske rammer for den kollektive trafik såvel som en nærmere redegørelse af de aktuelle markedsforhold for tog-, bus- og færgetrafikken.