OML-Highway – en ny brugervenlig GIS-baseret luftkvalitetsmodel for motorveje, landeveje og andre veje i åbent terræn - Jensen, Steen Solvang; Ketzel, Matthias; Becker, Thomas; Løfstrøm, Per; Olesen, Helge Rørdam; Lorentz, Helmut; Michelsen, Lene Nøhr; Fryd, Jacob (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2010)
Der er udviklet en ny GIS-baseret brugervenlig brugerflade til luftkvalitetsmodellen OML-Highway, som muliggør beregning af luftkvaliteten langs motorveje, landeveje og øvrige veje i åbent terræn. Endvidere er identificeret potentielle anvendelsesmuligheder af OML-Highway, og illustreret to konkrete eksempler på anvendelser: kortlægning langs en motorvej og effekten af en støjskærm.