Parkeringsstrategi 2010 - Sulkjær, Poul (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2010)
Gennemgang af udviklingen i Københavns Kommunes parkeringsstrategi fra 2005 til 2010. Det vises hvorledes parkeringsstrategien går fra at være baseret på en bred politisk vision om bedre trafik- og bymiljø, der støttes af næsten alle partier i bystyret, til at have fokus på øget adfærdsregulering af pendlertrafikken.