Mobilitetsplaner for virksomheder: 2 eksempler - Agerlin, Morten (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2010)
Den generelle øgede fokus på klima og CO2 får også i stigende grad virksomheder til at interessere sig for virksomhedens og medarbejdernes transport. Motivationen er naturligvis en omtanke for vor fælles klode, men mobilitetsplaner kan også bidrage til at ”brande” en virksomhed som miljørigtig. Cykel-orienterede tiltag kan desuden kobles sammen med sundhedstiltag, som også i øjeblikket er i fokus i mange virksomheder. I dette paper præsenteres arbejdet med mobilitetsplaner for to konkrete virksomheder: Teknik- og Miljøforvaltningen (TMF) i Københavns Kommune Rambøll