Letbaneperspektiver i Vestdanmark: Stikordsreferat fra Trafikdage i Aalborg, 24. august 2010 - Kaas, Anders; Bay, Helge; Sørensen, Ole; Henriksen, Carsten; Korac, Signe Klintgaard (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2010)
Dagsorden Indledning ved Anders Kaas, Atkins Danmark Oplæg ved Helge Bay, Atkins Danmark Oplæg ved Ole Sørensen, Midttrafik Oplæg ved Carsten Henriksen, Odense Kommune Oplæg ved Signe Klintgaard Korac, Nordjyllands Trafikselskab Diskussion