TIM: En trafikmodel til belysning af Timemodellen - Holmblad, Mikal (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2010)
Dette papir redegør for opbygningen af en simpel trafikmodel (TIM), som DTU Transport har opstillet for Trafikstyrelsen og Transportministeriet til overordnet foreløbigt at kunne belyse effekter af Time-modellen i diverse scenarier for vej- og baneinfrastrukturen.