Motorcykelulykker - Reiff, Lars Klit (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2010)
HVU har i sit sjette tema undersøgt 41 ulykker med motorcykler. Det primære formål var at finde frem til de faktorer, der udløste ulykkerne. Og på denne baggrund at identificere indsatsområder til nedbringelse af antallet af motorcykelulykker. I det følgende vil hovedresultaterne og HVU’s efterfølgende opfølgningsaktiviteter blive præsenteret.