Hvad kræver realisering af trafikforligets målsætning om passagervækst? - Nielsen, Johan; Nielsen, Uffe; Nielsen, Otto Anker; Odgaard, Thomas; Vilhof, Preben; Krawack, Susanne (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2010)
Dagsorden Indledning ved Johan Nielsen og Uffe Nielsen, Danske Regioner Oplæg ved Otto Anker Nielsen, DTU Transport Oplæg ved Thomas Odgaard, Incentive Partners Oplæg ved Preben Vilhof, COWI Oplæg ved Susanne Krawack, Concito Opsamling ved Johan Nielsen og Uffe Nielsen, Danske Regioner