Hovedpunkter fra workshop ”Landtrafikken ind og ud af de danske havne” - Svane, Jakob; Henrique, Michael (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2010)
Emnet er ubelyst statistisk og vidensmæssigt. Omdrejningspunktet for oplægget er Havnen som transportcenter for de 3 modaliteter: Skib bil og jernbane Relevant hvordan havnen hænger sammen med baglandsinfrastrukturen.