Modulvogntog – udbredelse og anvendelse. : Er de kommet for at blive? - Tornblad, Henrik; Nielsen, Søren Saugstrup; Henriques, Michael; Holm, Ove (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2010)
Tirsdag d. 24.august 2010, 2.linie, 2.sektion – lokale 1.211