Er busbetjeningen blevet forringet efter strukturreformen? - Lønnee, René; Hansen, Henrik Severin; Nielsen, Johan; Færch, Pia; Tøfting, Svend; Friis, Jim (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2010)
Referat fra Trafikdage på Aalborg Universitet 2010