Usikkerheder i vurdering af transportprojekter - Nielsen, Otto Anker; Nicolaisen, Morten; Andersen, Jeppe; Salliing, Kim Bang (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2010)
Professor Otto Anker Nielsen, DTU Transport: Kort introduktion om projektet "Uncertainties in transport project evaluation" Ph.d.-studerende Morten Nicolaisen, Aalborg Universitet: Systematisk bias i trafikprognoser? Ph.d.-studerende Jeppe Andersen, Aalborg Universitet: Den organisatoriske kontekst for transportmodellering – et empirisk studie Postdoc Kim B. Salling, DTU Transport: Modellering af usikkerheder i transport infrastrukturprojekter: UNITE-DSS modellen