Emissionsopgørelser i logistikkæden - Erdal, Trine; Hansen, Peter; Holm, Ove; Dagnæs, Lars (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2011)
Stikordsreferat fra Trafikdage i Aalborg, 23. august 2011