Uforudsete forsinkelser i vej- og banetrafikken – Om behovet for videreudvikling - Stemmann, Ute; Jensen, Henrik Nejst; Hjorth, Katrine; Brems, Camilla Riff (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2011)
Referat for workshoppen om uforudsete forsinkelser den 23/08-11