Formel M – mere mobility management i Danmark - Nielsen, Lise Drewes; Thormann, Anna; Ertbjerg, Tina Wexøe; Davidsen, Gitte (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2011)
Workshoppen omhandlede både teoretiske og praktiske vinkler på mobility management.