Fremkommelighed der batter - Andersen, Henriette Gammelgaard; Sharma, Anil (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2012)
Projektet ”Fremkommelighed der batter” har til formål at sætte busfremkommelighed på kommunernes dagsorden. Movia vil med projektet bidrage til kommunernes viden omkring konkrete løsningsmuligheder og de økonomiske fordele, der er ved at forbedre bussernes fremkommelighed. Der vil være fokus på op til 12 buslinjer/længere strækninger hvor der kan opnås en mærkbar rejsetidsbesparelse, og hvor der er potentiale for flere passagerer. Succeskriteriet for ”Fremkommelighed der batter” er at udarbejde løsningsforslag, til hvordan køretiden på de udvalgte buslinjer/strækninger kan sænkes med mindst 15 % i myldretiden.