Effekter ved afsluttede puljeprojekter - Amelung, Sine; Hansen, Henrik Severin (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2012)
Trafikstyrelsens to buspuljer, Fremkommelighedspuljen og Passagerpuljen, har siden 2009 igangsat mere end 200 projekter, og indtil nu er over 90 projekter afsluttede. Projekterne har bl.a. skabt passagervækst, mere tilfredse kunder samt mere innovation, samarbejde og udvikling i den kollektive trafik.