Landstrafikmodellen i anvendelse - Stemmann, Ute; Brems, Camilla Riff; Filges, Dorte (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2012)
Referat Trafikdage Aalborg Universitet august 2012