Nye regionale banekoncepter - Brix, Jens W.; Jørgensen, Jan; Petersen, Jakob Møldrup; Kien, Ole; Kaas, Anders H. (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2012)
Stikordsreferat fra Trafikdage i Aalborg, 28. august 2012