Temarapport om "Sikkerhet i bil" - Mellum, Rolf (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2012)
En undersøkelse av “postcrash”- fasen i 8 ulykker med tre og flere omkomne i 2008 og 2009 i Norge i 2008 og 2009. Artikkelen inneholder sammendrag, kort informasjon om metode, fakta og analyse samt konklusjoner og sikkerhetstilrådinger.