Gas i transportsektoren - Nielsen, Niels Anders; Bjergbakke, Lisa; Holm, Ove; Kveiborg, Ole (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2013)
Special session ”Gas i transportsektoren d. 26. august 2013. Mødeleder: Per Darger, Trafikstyrelsen