IT-værktøjer til godstransport - Hellung-Larsen, Martin; Winther, Kim; Dagnæs, Lars; Lundin, Carsten; Lundsten, Frode (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2013)
Special Session - IT-værktøjer til godstransport