Samspillet mellem trafik-, miljø- og klimaplaner - Asmussen, Katja; Kayser, Anette; Niss, Mikkel Krogsgaard; Gundstrup, Dorrit Jakobsen (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2013)
Referat fra Special Session: Samspillet mellem trafik-, miljø- og klimaplaner