Introduktion til den ny mobilitetsforskning i center for mobilitet og urbane studi - Lassen, Claus; Lange, Ida; Jensen, Hanne; Reinau, Kristian (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2013)
Special session ”Introduktion til den ny mobilitetsforskning i center for mobilitet og urbane studie”. Mødeleder: Claus Lassen