Kultur‐ og adfærdsændringer med Mobility Management - Vestergaard, Laura Kromann; Thorsen, Christine; Hellung-Larsen, Martin; Precht-Sparre, Annette; Ertbjerg, Tina Wexøe; Steen, Joy Alrø (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2013)
Kultur‐ og adfærdsændringer med Mobility Management Aalborg Trafikdage 2013. Tirsdag d. 27. aug. kl. 13.20‐14.50