Trafiksystemer og mobilitetsdesign - CMUS, Forskere fra (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2013)
Workshop ved Trafikdage 2013, tirsdag den 27. august kl. 13.20-14.50 Arrangeret af Center for Mobilitet og Urbane Studier, CMUS, AAU