Cykelregnskab for Region Hovedstaden - Herby, Jonas (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2014)
Formålet med cykelregnskabet er, at gøre status på cykelområdet ved hjælp af tal og informationer fra statistiske databaser, spørgeskemaundersøgelser og interviews. Cykelregnskabet skaber et overblik over hvor mange borgere, der bruger cyklen, i hvilke situationer, hvor langt og hvor hurtigt de cykler, hvem de er og hvorfor de cykler - eller ikke cykler. Og hvilken betydning det har for sundhed, bæredygtighed, vækst og trængsel. Cykelregnskabet skal i de næste år give mulighed for at følge udviklingen i brug af — og muligheden for brug af — cyklen i regionen. Cykelregnskabet og baggrundsrapporten for cykelregnskabet kan findes på følgende link: - Cykelregnskab: http://goo.gl/54Xeuc - Baggrundsrapport: http://goo.gl/hOfqRy