Test en Elcykel: Et storskala elcykel-projekt - Munch-Pedersen, Signe; Liisberg, Emma; Thormann, Anna; Lundgaard, Helen (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2014)
I foråret 2014 søsatte Gate 21 i samarbejde med Region Hovedstaden og otte kommuner Danmarks hidtil største elcykelprojekt. Projektet er støttet af Vejdirektoratet. Over en treårig periode forventes det, at 1700 bilpendlere skifter bilen ud med en elcykel i en tre-måneders testperiode. Første heat løb i perioden 1. april til 23. juni. I perioden afprøvede 235 testpersoner en elcykel og cyklede samlet mere end 141.024 km. Dette paper beskriver projektet Test en Elcykel samt de foreløbige resultater og erfaringer fra projektets første runde.