Analyse af Hovedstadsregionen som internationalt transportknudepunkt - Kveiborg, Ole (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2014)
Region Hovedstaden har ønsket et overblik over de senere års talrige analyser af udviklingen i hovedstadsområdets transportsystemer med fokus på hovedstadsregionens nuværende og fremtidige rolle som internationalt transportknudepunkt. Herunder en udpegning af de tiltag i transportsektoren, der mest effektivt vil styrke regionens position i forhold til konkurrerende storbyer. Det langsigtede ønskemål er, at regionen skal blive det stærkeste internationale transportknudepunkt i Nordeuropa. Dette vil ikke blot skabe vækst i regionen selv, men give store afledte fordele for hele landet.