Erfaringer med tiltag på supercykelstier og cykelpendlerruter: Ny eksempelsamling fra Vejdirektoratet 2015 - Kallesen, Martin Kristian (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2015)
Vejdirektoratet har udgivet en eksempelsamling omhandlende erfaringer med tiltag på supercykelstier og cykelpendlerruter. Formålet er at indsamle erfaringer fra anlagte cykelstiprojekter, særligt hvor de krydser færdselsårer og fodgænger områder. Der er særligt fokus på at give inspiration ved anlæg af fremtidige supercykelstier. Eksempelsamlingen skal fungere som et opslagsværk, hvor udvalgte tiltag vises, beskrives og vurderes.