Intelligente løsninger for supercykelstier - Nielsen, Bjørn; Stemmann, Ute; Bjørn-Pedersen, Dennis (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2015)
Kort opsummering af diskussionsspørgsmål fra sessionen