Koordineret kommunal cykelplanlægning - Larsen, Jens Erik (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2017)
Når en kommune skal renovere cykelruter og andre faciliteter, er det en god idé at gå systematisk til værks, så der ikke spildes unødige ressourcer. I Viborg og i Hillerød har kommunerne gjort en god indsats med cykelruteplanlægningen..