Adfærdsfremmende tiltag - ’the missing link’ i cykelpolitik? - Parbo, Joachim (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2017)
Oplægget tager udgangspunkt i økonomisk teori og implementeringslitteratur og problematiserer den eksisterende balance mellem investeringer i cykelinfrastruktur og adfærdsfremmende politikker. Det tyder nemlig på, at man at allokere relativt flere midler til efterspørgselsfremmende politikker kan opnå en større målopfyldelse, end hvis man fortsætter den eksisterende model, hvor langt hovedparten af midlerne anvendes på at skabe mere infrastruktur.