Beregning af usikkerhed og varians for Transportvaneundersøgelsen - Christiansen, Hjalmar (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2018)
Ved hjælp af Bootstrap metoden er der etableret en ramme for beregninger af varians og konfidensintervaller for Transportvaneundersøgelsen (TU). Transportvaneundersøgelsen sammenlignes herefter med relevante andre kilder af god kvalitet, og det påvises at der på det foreliggende grundlag ses en generelt god overensstemmelse, hvor afvigelserne kan forklares med usikkerheden ved TU.