Hvorfor transporterer vi os, som vi gør? - Sasssersen, Line (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2018)
Movia har i samarbejde med Alexandra Instituttet gennemført et stor kvalitativt studie. Hvorfor transporterer vi os, som vi gør? Hvor og hvordan kan Movia påvirke valget af transport? Movia præsenterer resultaterne og hvordan vi som trafikselskab vil arbejde med at: Give trafikanterne bedre muligheder for at udvide deres mentale kort af det fantastiske men komplekse kollektive transportsystem de har til rådighed Arbejde endnu mere med tid som faktor, ikke kun rejsetid men høj grad også pålideligt ankomsttidspunkt Give trafikanterne bedre muligheder for at bevare kontrollen ved skift på deres rejse Sammen med kommuner og regioner sætte fokus på kollektive trafik som det velfærdsgode der er forudsætningen for mange for at kunne passe et arbejde, få en uddannelse, komme til læge, osv. Tilhørerne vil blive præsenteret for Movias bud på de fire punkter.