Resultater fra QUO VADIS projektet i Aalborg. - Vithen, Charlotte; Dörge, Lone; Lund-Sørensen, Peter (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1996)
Dette indlæg beskriver de evalueringsresultater, der er fremkommet under evalueringen af QUO VADIS projektet. Evalueringsmetoderne og resultaterne af første evalueringsrunde af QUO VADIS, blev præsenteret ved Trafikdage på AUC i 1995. I den samlede forsøgsperiode, der strakte sig over et år, er der taget yderligere evalueringsmetoder i brug.