Effekter af Miljøprioriterede Gennemfarter - Rosbach, Ole; Mertner, Jesper (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1996)
Vejdirektoratet ønsker at opsamle erfaringer med trafiksaneringer af hovedlandeveje gennem mindre bysamfund. Vejdirektoratet udarbejdede derfor i foråret 1996 i samarbejde med COWI en foreløbig evaluerings- rapport for 13 byer (Miljøprioriteret gennemfart, Effekter i 13 byer). Denne rapport suppleres senere med yderligere 8 byer.