Rammer for Transit-Orienteret Byudvikling i Dansk praksis: Udvidet resumé - Strandbygaard, Sofie Kirt; Nielsen, Otto Anker (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2021)
Med henblik på at udvikle danske retningslinjer for Transit-Orienteret Byudvikling (TOB) har vi analyseret 38 stationer i Hovedstadsområdets Fingerplan i henhold til internationale designretningslinjer for TOB. Studiet afslører udfordringer i planlægning af danske stationsområder, og peger samtidig på at de internationale TOB designparametre bør tilpasses dansk planlægning og mobilitetskultur særligt i forhold samspillet mellem cyklisme og kollektiv trafik.