Erfaringer med implementering af elektriske køretøjer i virksomheder : Udvidet resumé - Barfod , Michael Bruhn; Larsen, Allan; Pacino, Dario (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2021)
Denne artikel omhandler resultaterne af en showcase i EUFAL (Electric Urban Freight and Logistics) projektet, som er udført i perioden 2017-2020. Projektet har til formål at skabe en udvekslingsplatform for virksomheder, der har et ønske om at integrere elektriske køretøjer i deres flåder af erhvervskøretøjer. Showcasen er udført i samarbejde med en virksomhede, der har implementeret elektriske køretøjer i deres flåde for at teste, om en sådan løsning kan opfylde en række specifikke krav inden for den kommercielle sektor. Som en del af projektet har virksomheden fysisk erstattet nogle af deres konventionelle køretøjer med elektriske køretøjer i en testperiode. Data er løbende indsamlet og behandlet i løbet af 2020.