Kombinationsrejser, supercykelstier og CYKOMBI: Udvidet resumé - Rønnov , David Gaarsdal; Mathiesen, Lasse Raasgaard (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2023)
Kombinationsrejser, der kombinerer cykel og kollektiv trafik, har med cyklens fleksibilitet og den kollektive trafiks komfort og hastighed over længere afstande potentiale til at konkurrere med bilismen på dens stærkeste sider. Kombinationsrejser er derfor et stærkt kort i mobilitetsomstillingen. Der er dog behov for en styrkelse af indsatsen for kombinationsrejser på flere fronter og fra mange aktører for at kunne tilbyde et attraktivt tilbud til potentielle kombinationsrejsende.