Vejdirektoratets tilskudspuljer til offentligt tilgængelige ladestandere: Udvidet resumé - Andreasen, Lea; Hansen, Thor Daniel; Dalgaard, Eva Fribo (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2023)
Vejdirektoratet administrerer en række puljer til grøn omstilling af transport. Herunder er fire puljer målrettet opstilling af offentligt tilgængelige ladestandere. Formålet med disse puljer er at støtte udbredelsen af infrastrukturen til ladning af elbiler i Danmark. Der er frem til marts 2023 givet tilsagn til 742 projekter i puljerne.