Begrænsning af bilbrug i middelstore byer - Agerlin, Morten (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1994)
Hvordan er muligheden for at begrænse bilbrug i middelstore nordiske byer? Hvilke midler står til rådighed og hvilke kombinationer af midler har størst effekt for miljøet? Hvad bliver konsekvenserne for tilgængeligheden, energiforbruget og trafikøkonomien ? Hvordan er de politiske muligheder for vedtagelse og gennemførelse. I paper’et redegøres for de danske resultater af et fællesnordisk forskningsprojekt baseret på parallelle analyser i Odense og Lund.