Forsøg med forbedring og tilpasning af den kollektive trafik i byer - Vilhof, Preben (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1994)
Indlægget er stikord til foredraget, der omhandler hvilke tiltag på det kollektive trafikområde, som transporthandlingsplanen fra 1990 har igangsat.