Uheldsmodeller for signalregulerede vejkryds - Kronbak, Jacob; Greibe, Poul (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1994)
Projektets emne er "Uheldsmodeller for signalregulerede vejkryds" og hovedformålet har været at bruge Generaliserede Lineære Modeller (GLM) til beskrivelse af det forventede antal uheld i vejkryds. Det har endvidere være tanken at finde effekten af, at inddrage bløde trafikanter samt trafikkens svingbevægelser som forklarende variable i uheldsmodeller. Desuden er der afprøvet en mikromodel for 410-uheld.