Valg af transportmiddel i international godstransport - Hansen, Christian Overgård (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1995)
Projektet er gennemført af Carl Bro as, Institut for Transportstudier og TetraPlan ApS for Transportrådet i perioden 1993-95. Det har følgende to hovedformål: at belyse overflytningsmuligheder af lastbilgods til kombinerede transportformer at opstille en transportmiddelvalgsmodel for international godstransport Datagrundlaget omfatter stated preference interview med 174 transportvirksomheder og erhvervsvirksomheder. Transportrådet har bevilget en udvidelse af datagrundlaget, som vil blive indarbejdet i løbet af 1996.